Servicii cleaning

Curățirea Mochetelor

Mocheta – este un tip frumos de căptuşeală pentru pardoseli, care se potriveşte oricărui anturaj. Din păcate, mocheta nu se referă la categoria de suprafeţe practice, deoarece fixarea acesteia pe podea nu permite scoaterea şi ducerea ei la curăţătoria chimică în caz de murdărire, ca pe un covor obişnuit. Dar impurificările sunt adesea astfel încât este imposibil să te isprăveşti cu ele cu ajutorul forţelor proprii. Şi în general, curăţirea de sine stătător a mochetei – nu se recomandă cu precădere.

Bine, există companii specializate de cleaning, pentru care curăţirea mochetei – este un lucru ordinar, pe care s-au obişnuit să-l efectueze la cel mai înalt nivel. Serviciul „curăţirea chimică a mochetei” se oferă direct acasă. În dependenţă de tipul suprafeţei, pe care este plasată mocheta, de tipul acesteia, de tipul murdăriei, specialiştii vor alege tehnologia cu ajutorul căreia va avea loc curăţarea.

Curăţirea chimică a mochetei poate fi semiuscată, umedă şi intensă. Prima se efectuează cu ajutorul spumei speciale, care se aplică pe suprafaţă, mai apoi aceasta este înlăturată cu ajutorul unei maşini speciale. Curăţirea chimică umedă a mochetei are loc cu utilizarea maşinii cu disc, care prin metoda mecanică intensă influenţează asupra mochetei, curăţând-o. Curăţirea intensă subînţelege folosirea aceleiaşi maşini, dar cu a abordare individuală pentru fiecare tip de pete.

Utilaje pentru realizarea lucrărilor

Clienții noștri