Cleaning Service Centru

Actualmente serviciile companiilor de cleaning se bucură de o popularitate tot mai mare, din mai multe motive : calitate înaltă, un spectru larg de servicii, începând de la dereticările complexe și finisînd cu curățirea anumitor elemente de interior, abordarea individuală față de fiecare client.

 • Servicii de Curăţenie

  Curăţenia în apartament sau în casă necesită mult timp şi forţă. Doar de la prima vedere s-ar părea ca este o sarcină simplă.

  află mai mult
 • Servicii de Întreţinere

  Curățenia este un proces nu atât de complicat, pe cît cere mult timp și efectuat în permanență la un interval anumit.

  află mai mult
 • Spălarea Geamurilor

  Geamurile sunt sursa principală de lumină din încăpere, de aceea este foarte important ca ele să fie întreţinute în curăţenie ideală.

  află mai mult
 • Curăţire Chimică

  Menţinând curăţenia zilnică în casă, noi nici nu bănuim despre pericolul pe care îl păstrează în sine căptuşelile şi mobila moale.

  află mai mult
GRĂDINA MEA
Arta Curățeniei Grădina Mea

Vă putem oferi o gamă largă de servicii de amenajare și întreținerea spațiilor verzi, scopul fiind c-a dumneavoastră să petreceți cît mai mult timp relaxindu-vă în grădină, și cit mai puțin timp ocupat cu diversele munci necesare intretinerii acestui spatiu.

 • Amenajarea grădini
 • Întreținerea grădini
 • Gazonare prin însămînțare
 • Pomi și plante ornamentale
Arta Curățeniei Grădina Mea
Arta Curățeniei Casa Sănătoasă
DEZINFECȚIE
Arta Curățeniei Grădina Mea

Efectuarea dezinfecţiei de profilaxie în casa Voastră. Pentru profilaxia bolilor transmisibile pe cale aeriană şi prin picurare la efectuarea curăţeniei generale dezinfectarea profilactică în casa Voastră nu va fi de prisos.

Dezinfecţia profilactică se efectuează cu preparate medicale, care sunt recomandate pentru utilizarea regulată în instituţiile curative de profilaxie şi în maternităţi.

Dezinfectantul omoară toate tipurile de bacterii şi viruşi cunoscuţi, spre exemplu, ca gripa, legioneleza, pneumonia atipică, tuberculoza, stafilococul. Acest serviciu va fi util în cazul în care în casa dvs. a locuit un om bolnav sau dacă dvs. vă pregătiţi de întâlnirea unui nou-născut.

GARDEROBA VOASTRĂ
Arta Curățeniei Garderoba Voastră

Nu va mai trebui să pierdeţi timpul dvs. şi să duceţi singuri lucrurile la curăţătorie – noi vom veni la timpul convenabil pentru dvs. şi vă vom livra comanda la timp, după efectuarea serviciului.

Noi realizăm deservirea hotelurilor, caselor de odihnă, restaurantelor, barurilor, cafenelelor, saunelor, centrelor de fitnes, centrelor auto, tuturor, celor care folosesc în businessul lor producţia textilă.

Arta Curățeniei Garderoba Voastră