CURĂŢIREA COVOARELOR

De ce covoarele trebuie curățate în mod regulat?

Este ușor să crezi că singurul motiv pentru care ai nevoie de un covorul curat, este aspectul frumos, nu-i așa? Acesta este unul din motivele ce te face să apelezi la curățarea covoarelor periodic. Insa este important să rețineți că curățarea covoarelor este, de asemenea, o investiție în sănătatea dumneavoastră.

Gândiți-vă la covorul dvs. ca la un tip de filtru de aer în casa dvs. Atunci cind murdăria, bacteriile și praful de acarieni se colectează în covor, dumneavoastră respirați cu această acumulari. Curăţirea Covoarelor cu detergenți de uz casnic specializati pentru a elimina murdăria nu este suficientă pentru a asigura prospetimea aerului pe care îl respirați.

Compania Arta Curateniei vă propune servicii de curăţirea covoarelor. Noi folosim echipament special, care asigură curăţirea calitativă a covoarelor de orice dificultate.

Serviciile propuse:

  • Curăţirea umeda a covoarelor;
    - Se efectuează în condiții casnice cu echpament și agenți de curățire profesionali.
  • Curăţirea covoarelor - stadard;
    - Se efectuează în spații special amenajate unde procesul de curăţire are mai multe etape și uscarea are loc în camere climaterice.
Agenţii chimici folosiţi corespund tuturor normelor sanitare europene şi suprafeţele prelucrate după curăţire sunt inofensive pentru oameni şi animalele domestice.

Echipament