CURĂŢENIE GENERALĂ

Curăţenia generală a apartamentului sau a casei necesită mult timp şi forţă. Doar de la prima vedere s-ar părea ca este o sarcină simplă. Însă intr-adevăr, pentru a aduce încăperea în stare corespunzătoare proprietarii vor depune multe eforturi. Curăţenia poate fi zilnică, săptămânală şi generală. În plus, sunt posibile şi alte variante pentru dereticarea vilei, când este nevoie de înlăturat un munte de gunoi şi de spălat murdăriri îmbibate. Adesea toate acestea proprietarii le fac cu propriile forţe, dar fiţi de acord, că dereticarea vilei poate dura.

Compania noastră vă propune dereticarea complexă a apartamentelor şi vilelor, care includ:

  • Curăţarea cu vid a suprafeţelor;
  • Ștergerea umedă şi uscată a pereţilor, podelelor şi tavanelor;
  • Spălarea grupurilor sanitare, a uşilor dintre camere;
  • Deservirea de contact şi curăţenia de întreţinere;
  • Curăţirea chimică a linoleumului, a plăcilor ceramice, precum şi a suprafeţelor de marmură şi granit;

Toate lucrările se execută cu agenţi pur ecologici şi inofensivi. Serviciile suplimentare privind dereticarea încăperilor includ în sine spălarea geamurilor, curăţirea tehnicii de uz casnic compacte şi de mărimi mari din sufragerie, inclusiv spălarea suprafeţelor interne ale dulapurilor, precum şi curăţirea bateriilor şi lămpilor.

Pentru a concretiza setul integral al serviciilor noastre, costul curăţeniei, preţurile şi tarifele, reducerile, puteţi lua legătura cu managerul nostru.

Echipament