DERITICAREA SPAȚIILOR COMERCIALE

Un oficiu, un cabinet, o sală de expoziţie, ideal curate sunt indiciul nivelului înalt de dezvoltare al companiei, când atenţia la detalii devine o caracteristică inerentă a stilului corporativ. Grija de acei oameni, care lucrează zilnic pentru dvs., contribuie mult la ridicarea eficienţei lor de muncă.

Orice încăpere unde trăiesc şi lucrează oameni trebuie să fie dereticată. Anume din acest motiv dereticarea încăperilor nu poate fi abordată cu neglijenţă.

Clienţii noştri sunt atât companii mici cât şi mari, care au nevoie mereu de dereticarea încăperilor de diferite tipuri (servicii de cleaning).

Dereticarea întreprinderilor – este o direcţie importantă de activitate a unei companii de cleaning, de aceea compania îşi asumă integral responsabilitatea pentru curăţenia încăperilor. Ea se realizează în companii şi întreprinderi, hoteluri şi cinematografe, centre comerciale şi de business, în instituţii educative şi bancare, precum şi în multe alte organizaţii. Cu toate acestea deseori întreprinderile sunt cointeresate anume în „dereticarea complexă a încăperilor”. Ce insinuează oare o dereticare complexă sau dereticarea unui depozit? Aceasta este dereticarea cu ajutorul echipamentului specializat profesionist şi a mijloacelor speciale: scoaterea gunoiului, înlăturarea prafului, dereticarea cu aspiratorul, lustruirea mobilei, dereticarea umedă a pardoselilor, dereticarea grupurilor sanitare şi multe alte servicii, care asigură curăţenia încăperilor.

Echipament