Actualmente serviciile companiilor de cleaning se bucură de o popularitate

tot mai mare, din mai multe motive : calitate înaltă, un spectru larg de servicii, începând de la dereticările complexe și finisînd cu curățirea anumitor elemente de interior, abordarea individuală față de fiecare client. Pentru a le reuși pe toate adresați-vă la Arta Curățeniei. Faptul că nu faceți serile zgomot cu aspiratorul în tot apartamentul, că le permiteți copiilor să se joace, iar vecinilor de jos să savureze o seară liniștită - nu înseamnă că nu aveți grijă de curățenie în apartament. Corect și sigur - este să încredințați acest lucru angajaților profesioniști ai companiei de cleaning. Oficiul sau casa dvs. nu doar vor căpăta un al doilea suflu, dar vor fi minuțios și cel mai important cu grijă aduse în ordine.

Servicii cleaning

Arta Curățeniei Deriticarea Spațiilor Locative

Deriticarea spațiilor locative

Curăţenia generală a apartamentului sau a casei necesită mult timp şi forţă. Doar de la prima vedere s-ar părea ca este o sarcină simplă.

Curăţenia generală a apartamentului sau a casei necesită mult timp şi forţă. Doar de la prima vedere s-ar părea ca este o sarcină simplă. Însă intr-adevăr, pentru a aduce încăperea în stare corespunzătoare stăpânii vor depune multe eforturi. Curăţenia poate fi zilnică, săptămânală şi generală. În plus, sunt posibile şi alte variante pentru dereticarea vilei, când este nevoie de înlăturat un munte de gunoi şi de spălat murdăriri îmbibate. Adesea toate acestea stăpânii le fac cu propriile forţe, dar fiţi de acord, că dereticarea vilei poate dura.

Compania noastră vă propune dereticarea complexă a apartamentelor şi vilelor, care includ:

 • Curăţarea cu vid a suprafeţelor;
 • Ștergerea umedă şi uscată a pereţilor, podelelor şi tavanelor;
 • Spălarea băilor şi veceurilor, a uşilor dintre camere;
 • Deservirea de contact şi curăţenia de întreţinere;
 • Curăţirea chimică a linoleumului, a plăcilor ceramice, precum şi a suprafeţelor de marmură şi granit;
Află Mai Mult
Arta Curățeniei Deriticarea Hotelurilor

Deriticarea hotelurilor

Motelurile şi hotelurile pentru mulţi din noi devin cea de-a doua casă pe o anumită perioadă. Şi desigur persistă dorinţa ca în această casă să fie cald şi confortabil.

Motelurile şi hotelurile pentru mulţi din noi devin cea de-a doua casă pe o anumită perioadă. Şi desigur persistă dorinţa ca în această casă să fie cald şi confortabil. Curăţenia – componenta obligatorie a confortului, însă ea nu poate fi creată integral de orice companie, care propune servicii de cleaning în Chişinău. Problema rezidă în faptul că hotelul modern – cea mai complicată construcţie inginerească, unde în afară de holuri şi camere mai sunt şi numeroase scări, ascensoare şi încăperi de serviciu, care de asemenea necesită curăţenie.

În general, serviciile de dereticare a încăperilor interne presupun posesia unor cunoştinţe temeinice şi a abilităţilor practice pentru cei ce le execută.

Cleaningul hotelului necesită nu doar aptitudinea de a lucra cu orice tipuri de maşini de curăţat şi spălat, dar şi de a ţine cont de specificul materialelor de pe podea şi pereţi.

Află Mai Mult
Arta Curățeniei Deriticarea Oficiilor

Deriticarea oficiilor

Oficiul este de fapt cartea de vizită a unei companii, iar încrederea clientului faţă de dvs. şi succesul afacerii în general, depinde de faptul cât de curat este în el.

Oficiul este de fapt cartea de vizită a unei companii, iar încrederea clientului faţă de dvs. şi succesul afacerii în general, depinde de faptul cât de curat este în el. Solicitarea cleaningului pentru oficii în Chişinău se explică nu prin faptul că în capitală sunt prea multe companii şi firme. Problema este că standardele de curăţenie a încăperilor din punct de vedere tehnic pot fi asigurate cu dificultate de sine stătător. În plus, dereticarea oficiilor de profesionişti costă mult mai ieftin, decât propriul personal de angajaţi, care va trebui în plus dotat cu echipament costisitor şi instruit pentru a-l utiliza.

Cleaningul oficiului – sarcină complexă, în care este abordat fiecare mărunţiş şi curăţenia ideală este asigurată chiar în fiecare colţişor: în cabinele de ascensor, rampele scărilor, culoare şi veceuri.

Curăţenia profesionistă – este înlăturarea completă a oricăror tipuri de impurităţi: începând de la cleaningul oficiului cu ajutorul unui aspirator special, spălarea manuală sau mecanizată a podelelor şi finisând cu ştergerea pervazurilor, rampelor, uşilor şi geamurilor, glasarea elementelor metalice de decor interior, a mânerelor şi plăcuţelor.

Află Mai Mult
Arta Curățeniei Curăţenie Express

Curăţenie Express

Noi cu toţii dorim să locuim într-un apartament confortabil şi cel mai important mereu curat, dar ne ajunge oare tuturor timpul şi răbdarea în special pentru a face curăţenie regulat în locuinţa noastră.

Noi cu toţii dorim să locuim într-un apartament confortabil şi cel mai important mereu curat, dar ne ajunge oare tuturor timpul şi răbdarea în special pentru a face curăţenie regulat în locuinţa noastră. La sigur, fiecare din noi măcar o dată pe săptămână face curăţenie în încăperi de sine stătător sau cu ajutorul unei companii de cleaning. Însă dereticarea independentă poate place nu multor oameni, dar pentru a primi ajutor de la colaboratorii companiei de cleaning trebuie să faceţi o comandă prealabilă şi doar a doua zi personalul va putea veni la dvs. pentru a face curăţenie în casa voastră.

Însă în cazul când lucrările de curăţenie trebuie efectuate chiar acum şi imediat şi nu puteţi aştepta nici un minut, este oare vreo ieşire din această situaţie?

Desigur, este o ieşire foarte simplă – o să vă ajute curăţenia-express. Curăţenia-express este considerată un complex rapid şi calitativ pentru ordonarea ideală a casei dvs., a oficiului sau apartamentului. Mulţi deja au reuşit să se folosească de acest serviciu şi consideră că rapiditatea nu influenţează nici de cum asupra calităţii lucrărilor, însă economiseşte considerabil din timpul dvs.

Curăţenia-express o să vă salveze la organizarea oricărei sărbători. V-aţi ocupat de organizarea sărbătorii şi aţi uitat cu totul să pregătiţi încăperea la timp? Nu e straşnic, faceţi un apel la compania de cleaning şi cu ajutorul curăţeniei-express veţi avea la timp o încăpere ideal curată.

Află Mai Mult
Arta Curățeniei Deriticarea Spațiilor Comerciale

Deriticarea spațiilor comerciale

Un oficiu, un cabinet, o sală de expoziţie, ideal curate sunt indiciul nivelului înalt de dezvoltare al companiei, când atenţia la detalii devine o caracteristică inerentă a stilului corporativ.

Un oficiu, un cabinet, o sală de expoziţie, ideal curate sunt indiciul nivelului înalt de dezvoltare al companiei, când atenţia la detalii devine o caracteristică inerentă a stilului corporativ. Grija de acei oameni, care lucrează zilnic pentru dvs., contribuie mult la ridicarea eficienţei lor de muncă. Orice încăpere unde trăiesc şi lucrează oameni trebuie să fie dereticată. Anume din acest motiv dereticarea încăperilor nu poate fi abordată cu neglijenţă.

Dereticarea întreprinderilor – este o direcţie importantă de activitate a unei companii de cleaning, de aceea compania îşi asumă integral responsabilitatea pentru curăţenia încăperilor. Ea se realizează în companii şi întreprinderi, hoteluri şi cinematografe, centre comerciale şi de business, în instituţii educative şi bancare, precum şi în multe alte organizaţii.

Cu toate acestea deseori întreprinderile sunt cointeresate anume în „dereticarea complexă a încăperilor”. Ce insinuează oare o dereticare complexă sau dereticarea unui depozit? Aceasta este dereticarea cu ajutorul echipamentului specializat profesionist şi a mijloacelor speciale care asigură curăţenia încăperilor.

Află Mai Mult
Arta Curățeniei Curăţenie După Reparaţie

Curăţenie după reparaţie

Fiecare din noi vreodată a făcut reparaţie. Fiecare din noi ţine minte senzaţia ambiguă care survine la finisarea lucrărilor de reparaţie.

Fiecare din noi vreodată a făcut reparaţie. Fiecare din noi ţine minte senzaţia ambiguă care survine la finisarea lucrărilor de reparaţie. Pe de o parte, totul e minunat – reparaţia, în sfârşit, s-a terminat, dar în acelaşi timp în minte apare mereu întrebarea: „Cum să-mi adun forţele şi să strâng tot acest gunoi?”. Din câte ştim, curăţenia după reparaţie este mult mai dificilă decât cea mai minuţioasă curăţenie generală, deoarece aici trebuie nu doar de şters praful şi murdăria adunată, dar şi de luptat cu petele de pe urma vopselelor, diferitor cleiuri şi altor componente de construcţie.

Compania noastră este gata să-şi asume această sarcină epuizantă şi să aducă casa dvs. în ordine totală.

Credeţi-mă, încă 15-20 ani în urmă nu exista o astfel de oportunitate, erai obligat să strângi totul de sine stătător. La o astfel de curăţenie adesea sufereau suprafeţele tocmai reparate, deoarece este important de ştiut acţiunea fiecărui agent de curăţire pentru un tip concret de suprafaţă. În caz contrar cu uşurinţă poate fi deteriorată spre exemplu podeaua tocmai reparată.

Finisând reparaţia în casă sau oficiu, noi ne confruntăm neapărat cu consecinţele nefaste – munţi de gunoi de construcţie, murdărie şi numeroase pete de la vopsea, care sunt greu de curăţit cu soluţii simple. Puteţi încerca să faceţi curăţenie de sine stătător, însă este mare riscul de a comite o greşeală şi de a anihila toate eforturile depuse pentru reparaţia costisitoare.

Află Mai Mult
Arta Curățeniei Curăţirea Covoarelor

Curăţirea covoarelor

Menţinând curăţenia zilnică în casă, noi nici nu bănuim despre pericolul pe care îl păstrează în sine căptuşelile şi mobila moale.

Menţinând curăţenia zilnică în casă, noi nici nu bănuim despre pericolul pe care îl păstrează în sine căptuşelile şi mobila moale. Microparticulele invizibile ochiului uman şi microbii se acumulează an de an în locuri greu accesibile. Doar o curăţire chimică profesionistă poate curăţa complet obiectele din uz de murdăria îmbibată. Compania Arta Curăţeniei vă propune servicii de curăţire chimică a covoarelor şi mochetei în casa dvs. în lucrul nostru noi folosim echipament special, care asigură curăţirea calitativă a covoarelor şi altor căptuşeli de orice dificultate.

Serviciile propuse de noi includ în sine următoarele lucrări:

 • Curăţirea chimică a mochetei
 • Curăţirea chimică a covoarelor
 • Curăţirea chimică a jaluzelelor

Agenţii chimici folosiţi corespund tuturor normelor sanitare europene şi suprafeţele prelucrate după curăţire sunt inofensive pentru oameni şi animalele domestice.

Află Mai Mult
Arta Curățeniei Curăţirea Mochetelor

Curăţirea mochetelor

Mocheta este un tip frumos de căptuşeală pentru pardoseli, care se potriveşte oricărui anturaj.

Mocheta – este un tip frumos de căptuşeală pentru pardoseli, care se potriveşte oricărui anturaj. Din păcate, mocheta nu se referă la categoria de suprafeţe practice, deoarece fixarea acesteia pe podea nu permite scoaterea şi ducerea ei la curăţătoria chimică în caz de murdărire, ca pe un covor obişnuit. Dar impurificările sunt adesea astfel încât este imposibil să te isprăveşti cu ele cu ajutorul forţelor proprii. Şi în general, curăţirea sine stătătoare a mochetei – nu se recomandă cu precădere.

Bine, că există companii specializate de cleaning, pentru care curăţirea mochetei – este un lucru ordinar, pe care s-au obişnuit să-l efectueze la cel mai înalt nivel. Serviciul „curăţirea chimică a mochetei” se oferă direct acasă. În dependenţă de tipul suprafeţei, pe care este plasată mocheta, de tipul acesteia, de tipul murdăriei specialiştii vor alege tehnologia cu ajutorul căreia va avea loc curăţarea.

Curăţirea chimică a mochetei poate fi semiuscată, umedă şi intensă. Prima se efectuează cu ajutorul spumei speciale, care se aplică pe suprafaţă, mai apoi aceasta este înlăturată cu ajutorul unei maşini speciale.

Curăţirea chimică umedă a mochetei are loc cu utilizarea maşinii cu disc, care prin metoda mecanică intensă influenţează asupra mochetei, curăţând-o. Curăţirea intensă subînţelege folosirea aceleiaşi maşini, dar cu a abordare individuală pentru fiecare tip de pete.

Află Mai Mult
Arta Curățeniei Curăţirea Mobile

Curăţirea mobilei

Îngrijirea suprafeţelor necesită o atitudine profesionistă, în special când este vorba despre curăţirea mobilei.

Îngrijirea suprafeţelor necesită o atitudine profesionistă, în special când este vorba despre curăţirea mobilei. Este eronat să credem că cumpărând un lucru atât de scump, după cum este patul sau fotoliul, vă veţi limita la efectuarea manipulărilor periodice cu ajutorul unei cârpe umede pentru îngrijirea lor. Curăţirea mobilei moi nu se limitează la aceasta. Dvs. doar nu aveţi grijă de pantofii scumpi italieni doar cu ajutorul ştergerii umede? Utilizaţi diferite creme, ceară pentru încălţăminte, învelişuri protectoare şi alte mijloace. Dar de mobilă trebuie să aveţi o grijă şi mai mare, întrucât preţul la pantofi şi la patul– sunt lucruri incomparabile.

Îngrijirea necorespunzătoare poate deteriora aspectul exterior al unui lucru scump şi poate duce în scurt timp la o stare de inutilitate.

Pentru a prelungi termenul în care mobila dvs. va arăta ca nouă, trebuie periodic să vă folosiţi de un astfel de serviciu al companiilor specializate de cleaning după cum este curăţirea chimică a mobilei. Curăţirea chimică a mobilei include în sine înlăturarea diferitor pete de pe suprafaţa ei, precum şi conferirea luciului şi moliciunii.

 • Curăţirea chimică a paturilor
 • Curăţirea chimică a fotoliilor
 • Curăţirea chimică a scaunelor
Află Mai Mult
Arta Curățeniei Spălarea Fațadelor

Spălarea fațadelor

Orice clădire se începe de la faţadă. Anume faţada este acea “îmbrăcăminte” după care se poate de judecat despre lumea interioară a clădirii.

Orice clădire se începe de la faţadă. Anume faţada este acea “îmbrăcăminte” după care se poate de judecat despre lumea interioară a clădirii. Diferite acţiuni ale mediului se reflectă întotdeauna asupra stării exterioare a clădirii, de aceea spălarea faţadelor este necesară pentru transformarea aspectului clădirii şi pentru integritatea acesteia.

Această metodă are multe avantaje care o fac aproape indispensabilă pentru spălarea profesională la înălţime a geamurilor şi faţadelor.

1. Ergonomie şi siguranţă – nu trebuie să utilizaţi scări şi mecanisme de ridicare. Maşina de spălat stă pe sol "în 2 picioare".

2. Rapiditate şi eficienţă – nu este nevoie să se elimine apa de pe geam, schimbând constant instrumentul. Apa se usucă fără a lăsa urme.

3. Calitate - murdăria se elimină şi de pe ramele ferestrelor, se spală din joante şi încheieturi. De aceea, geamurile nu se vor murdări nici pe ploaie.

Află Mai Mult
Arta Curățeniei Spălarea Geamurilor

Spălarea geamurilor

Geamurile sunt sursa principală de lumină din încăpere, de aceea este foarte important ca ele să fie întreţinute în curăţenie ideală.

Geamurile sunt sursa principală de lumină din încăpere, de aceea este foarte important ca ele să fie întreţinute în curăţenie ideală. Este îndeosebi actual, dacă în design-ul interiorului dvs. lumina zilei joacă un rol important, de exemplu, se reflectă prin sticla vitraliului. Spălarea geamurilor necesită o mare prudenţă din cauza fragilităţii sticlei şi a pericolului ridicat, care persistă la etajele de sus. Compania Arta Curateniei vă propune serviciile sale pentru spălarea suprafeţelor de sticlă (geamurilor şi vitraliilor).

Agenţii moderni de curăţire nu lasă urme şi zgârieturi pe sticlă. Puteţi comanda spălarea geamurilor şi vitraliilor de configuraţie nestandardizată, precum şi curăţirea geamurilor în rame noi de la scotchul de transportare.

Primim comenzi pentru curăţirea şi spălarea geamurilor cu orice număr de batante, inclusiv geamuri cu trei batante şi cu uşă de balcon, precum şi geamuri bovindou şi cu forme nestandardizate.

Află Mai Mult
Arta Curățeniei Spălarea Vitrinelor

Spălarea vitrinelor

Imaginea fiecărui oraş constă din parcuri, alei, străzi şi numeroase clădiri, dar sunt puţini cei ce s-au gândit de ce oare depinde frumuseţea oraşului.

Imaginea fiecărui oraş constă din parcuri, alei, străzi şi numeroase clădiri, dar sunt puţini cei ce s-au gândit de ce oare depinde frumuseţea oraşului. Dar ea, în general, depinde de curăţenie. Şi în special – de curăţenia clădirilor. Orice edificii orăşeneşti, chiar şi cele mai frumoase şi deosebite, îşi pierd atractivitatea, dacă sunt murdare din cauza acţiunii fenomenelor atmosferice, a deşeurilor de transport şi industriale şi etc. Şi cât de curată nu ar fi clădirea pe dinăuntru, anume aspectul său extern reprezintă imaginea particulară a oraşului, iată de ce este atât de important de spălat şi de curăţat nu doar faţadele clădirilor, dar şi vitrinele lor, dacă sunt.

Spălarea vitrinelor, într-adevăr nu reprezintă o ocupaţie simplă şi necesită implicarea nu doar a lucrătorilor speciali, dar şi a echipamentului special, dotării şi utilajului. În acest caz nu puteţi evita serviciile companiei de cleaning, care va oferi specialişti calificaţi şi inventarul necesar pentru spălarea vitrinelor: fitinguri de cauciuc, soluţii speciale pentru spălare, cârpe, burete şi etc. Este de menţionat că componentele din praf şi periile cu scamă nu se potrivesc deloc pentru aceasta. Prelucrarea vitrinelor se începe de la curăţirea uscată a ramelor şi tuturor construcţiilor.

Apoi se purcede la prelucrarea umedă a geamurilor: soluţia specială de curăţire se aplică pe sticlă şi se lasă timp de câteva minute, pentru ca soluţia să acţioneze asupra murdăriei şi doar după aceasta suprafaţa se prelucrează pe cale mecanică, adică cu ajutorul periilor speciale şi fitingurilor de cauciuc. După aceasta geamurile se spală cu apă curată şi se usucă bine cu mijloace speciale.

Află Mai Mult

Servicii suplimentare

GRĂDINA MEA

Vă putem oferi o gamă largă de servicii de amenajare și întreținerea spațiilor verzi, scopul fiind c-a dumneavoastră să petreceți cît mai mult timp relaxindu-vă în grădină, și cit mai puțin timp ocupat cu diversele munci necesare intretinerii acestui spatiu.

Arta Curățeniei Grădina Mea Arta Curățeniei Border

CASA SĂNĂTOASĂ

Efectuarea dezinfecţiei de profilaxie în casa Voastră. Pentru profilaxia bolilor transmisibile pe cale aeriană şi prin picurare la efectuarea curăţeniei generale dezinfectarea profilactică în casa Voastră nu va fi de prisos.
Dezinfecţia profilactică se efectuează cu preparate medicale, care sunt recomandate pentru utilizarea regulată în instituţiile curative de profilaxie şi în maternităţi.
Dezinfectantul omoară toate tipurile de bacterii şi viruşi cunoscuţi, spre exemplu, ca gripa porcină, legioneleza, pneumonia atipică, HIV, tuberculoza, stafilococul.
Acest serviciu va fi util în cazul în care în casa dvs. a locuit un om bolnav sau dacă dvs. vă pregătiţi de întâlnirea unui nou-născut.

Arta Curățeniei Casa Sănătoasă

GARDEROBA VOASTRĂ

Nu va mai trebui să pierdeţi timpul dvs. şi să duceţi singuri lucrurile la curăţătorie – noi vom veni la timpul convenabil pentru dvs. şi vă vom livra comanda la timp, după efectuarea serviciului.
Noi realizăm deservirea hotelurilor, caselor de odihnă, restaurantelor, barurilor, cafenelelor, saunelor, centrelor de fitnes, centrelor auto, tuturor, celor care folosesc în businessul lor producţia textilă sau echipamentul de protecţie.

Arta Curățeniei Garderoba Voastră

Clienții noștri