Servicii cleaning

Spălarea Fațadelor

Orice clădire se începe de la faţadă. Anume faţada este acea “îmbrăcăminte” după care se poate de judecat despre lumea interioară a clădirii. Diferite acţiuni ale mediului se reflectă întotdeauna asupra stării exterioare a clădirii, de aceea spălarea faţadelor este necesară pentru transformarea aspectului clădirii şi pentru integritatea acesteia.

Maşina noastră este autonomă şi este echipată cu o capacitate de 1000 de litri de apă, care are 4 trepte de purificare. Astfel, apa deionizată se furnizează prin intermediul furtunilor de 100 de metri şi a pompelor de 12V în tije ultra-uşoare (doar de 3 kg) din fibră de carbon la o înălţime de 22 de metri. Ferestrele, ramele şi faţada clădirilor se usucă fără urme de scurgeri şi sclipesc de curăţenie. Directorul unuia dintre centrele comerciale a fost de părere că "centrul lui comercial de parcă a ieşit dintr-o spălătorie auto".

Această metodă are multe avantaje care o fac aproape indispensabilă pentru spălarea profesională la înălţime a geamurilor şi faţadelor.

1. Ergonomie şi siguranţă – nu trebuie să utilizaţi scări şi mecanisme de ridicare. Maşina de spălat stă pe sol "în 2 picioare".

2. Rapiditate şi eficienţă – nu este nevoie să se elimine apa de pe geam, schimbând constant instrumentul. Apa se usucă fără a lăsa urme.

3. Calitate - murdăria se elimină şi de pe ramele ferestrelor, se spală din joante şi încheieturi. De aceea, geamurile nu se vor murdări nici pe ploaie.

Noi utilizăm UN SISTEM UNIC DE SPĂLARE A FAŢADELOR şi suntem capabili de a elimina cea mai persistentă murdărie, nu numai fără deteriorarea suprafeţelor, dar şi, cel mai important, prelungind exploatarea lor ulterioară.

La noi puteţi comanda gama completă a serviciilor de întreţinere a faţadelor:

- Îndepărtarea poluanţilor atmosferici,

- Îndepărtarea urmelor de scurgere,

- Curăţarea mucegaiului

- Îndepărtarea funinginii,

- Curăţarea reziduurilor de ciment şi a molozului,

- Spălarea vitrinelor,

- Spălarea ferestrelor,

- Spălarea pavilioanelor,

- Spălarea panourilor de afişare

Clienții noștri